Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen | Zelfbeeld

Of je veel of weinig zelfvertrouwen hebt hoort vaak bij wie je bent. Maar het wil niet zeggen dat als je weinig zelfvertrouwen hebt dat je dat niet zou kunnen veranderen. Je kunt erg veel ongemak ervaren van weinig zelfvertrouwen. Vaak stralen mensen met weinig zelfvertrouwen dit ook uit en gedragen zich ernaar; moeite met keuzes maken en doen niet wat ze echt willen doen. Zowel op zakelijk als privé vlak kan je hier dus hinder door ondervinden.

Het is voor iedereen mogelijk om je zelfvertrouwen/zelfbeeld te vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een soort van peptalk maar vaak zie je dat het effect niet erg lang standhoudt. Dat komt omdat deze peptalk op bewust niveau gegeven wordt en je uiteindelijk gaat gedragen/handelen vanuit je onderbewustzijn, en daar ligt opgeslagen dat je weinig zelfvertrouwen hebt en verval je zodoende weer in het oude patroon.

Wil jij graag blijvend meer zelfvertrouwen of een beter zelfbeeld dan is hypnotherapie hierbij een erg goed hulpmiddel.

Afspraak maken

Wil jij ook NU beginnen met het werken aan een positieve verandering en ervaren hoe fantastisch hypnose is? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken