Een afspraak/sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Per sessie is het tarief 135 euro.
Voorafgaand aan de sessie vind er eerst een intake gesprek plaats welke is inbegrepen in het tarief (betaling per pin).

Belangrijk om te vermelden vind ik dat de sessie in belang staat van jou en dat je voldoende gemotiveerd bent vanuit jezelf. Daarmee bedoel ik dat het geen zin heeft om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor het stoppen met roken als je omgeving vooral wil dat je stopt met roken. Je moet de verandering altijd zelf willen.
Van belang is ook dat je zowel direct als langere tijd na de sessie vooral niet negatief moet denken want dat kan een nadelig effect hebben en zodoende de hele sessie tenietdoen en dan blijft een (blijvend) positief resultaat vanzelfsprekend ook uit.

Naast de reguliere sessies werkt TJEKK ook met het concept Virtuele maagband. Dit in samenwerking met het Hypnosecentrum Nederland.
Het standaardpakket voor de Virtuele maagband bestaat uit 4 behandelingen, een werkboekje, een te downloaden thuissessie die beluistert kan worden na de laatste sessie, tussentijdse ondersteuning via app en online beschikbare voedingsadviezen. Naast dat ingegaan wordt op de virtuele maagband zelf, zal in de laatste behandeling ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
Het tarief voor dit hele pakket is 699 euro.