Hypnotherapie-tegen-pijn

Pijn

Pijn heeft een functie en pijn heb je niet zomaar. Pijn kan namelijk aangeven dat er iets aan de hand is en vraagt verder onderzoek. Echter, soms heeft pijn geen functie en vaak hebben we het dan over chronische pijn.

Lees meer
Afvallen-TJEKK

Afvallen

Afvallen is tegenwoordig waar velen mensen mee bezig zijn. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat gezonde en verantwoorde voeding is. Maar om vervolgens ook blijvend die knop om te zetten valt niet mee.

Lees meer
stoppen-met-roken-TJEKK

Stoppen met roken

Stoppen met roken is voor veel mensen een hele moeilijke opgave. Ze willen vaak wel stoppen maar houden het toch niet vol. Herkenbaar? Hoe komt dat nou? Met hypnotherapie worden fantastische resultaten behaald.

Lees meer
Angsten-en-fobieen-

Angsten en Fobieën

Angst is een gezonde, natuurlijke reactie op gevaar. Wanneer je oog in oog staat met een levensbedreigende situatie brengt angst je lichaam in de juiste staat om te vluchten of te vechten. Wanneer angst echter geen reactie is op daadwerkelijk gevaar kan het normaal functioneren in de weg staan.

Lees meer
Slaapproblemen

Slaapproblemen

Goed slapen is van essentieel belang voor het herstel van lichaam en geest. Het is van belang om goed te kunnen functioneren. Is echter je slaappatroon (ruw) verstoord dan kan dit langdurige slaapproblemen opleveren. Deze slaapproblemen kunnen vervolgens weer andere klachten geven.

Lees meer
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen | Zelfbeeld

Of je veel of weinig zelfvertrouwen hebt hoort vaak bij wie je bent als persoon. Maar het wil niet zeggen dat als je weinig zelfvertrouwen hebt dat je dat niet zou kunnen veranderen. Je kunt erg veel ongemak  ervaren van weinig zelfvertrouwen.

Lees meer
Stress-depressie-burnout

Stress | Depressie | Burn-out

We zijn goed geworden in het negeren van signalen van het lichaam. Wanneer er voortdurend sprake is van stress krijgt het lichaam niet de tijd om te kunnen herstellen en dat kan nadelige gevolgen hebben.

Lees meer
Hypnotherapie-tegen-CVS-PDS

CVS | PDS

De afkorting CVS staat voor Chronisch Vermoeidheidssyndroom en PDS voor Prikkelbare Darmsyndroom. Als je hier last van hebt kan dat vele vervelende klachten met zich meebrengen.

Lees meer
Allergieen

Allergieën

Allergieën zijn er in vele verschillende vormen en gradaties. Huisdierallergie, stofallergie, hooikoorts enzovoorts. Niet bij iedereen zijn de klachten even hevig maar dat de klachten heel heftig kunnen zijn is een feit.

Lees meer
Virtuele Maagband bij Tjekk Hypnose

Virtuele Maagband

Bewust weten we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Je onderbewustzijn weet dit niet. Eenmaal een maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof het echt zo is.


Lees meer
Kinderhypnose

Kinderhypnose

Meer informatie over kinderen en hypnose volgt binnenkort.

Overige klachten

Heb je een klacht of ongemak waar je graag vanaf zou willen maar weet je niet goed of dit kan door middel van hypnotherapie, neem dan vrijblijvend eens contact op voor meer informatie.