Over mij

Wat leuk dat u mijn website bezoekt! Ik vertel u graag wat meer over mezelf.
Mijn naam is Kim van Erp, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. 11 jaar lang was ik werkzaam bij de Politie wat ik na jarenlange lichamelijke klachten op heb moeten geven. Sinds 2010 had ik dagelijks enorme pijn aan mijn schouder/arm. In 2015 kreeg ik na een jarenlange zoektocht, de diagnose Neuralgische Amyotrofie. Dit betreft een spierziekte. Ik heb een lang revalidatietraject gehad en ik werd zelfs afhankelijk van hulp. Ik heb erg veel geprobeerd om de pijn wat dragelijker te maken en zodoende erg veel verschillende therapieën bezocht. Na de zoveelste teleurstelling vroeg ik me, bij wijze van grap af of iemand me onder hypnose kon laten geloven dat ik geen pijn had.

Ik ben dat uiteindelijk maar eens gaan opzoeken en jawel, er bestond dus iets als hypnotherapie. Ik ben zeer sceptisch maar mijn interesse was gewekt. Nieuwsgierig als ik was maakte ik een afspraak. Het was een bijzondere ervaring en het resultaat was echt verbluffend. Ik wist al snel dat ik hier meer van wilde weten om er iets mee te kunnen doen.

Ik volgde een cursus zelfhypnose wat me erg veel positiviteit gebracht heeft en later volgde ik de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut en rondde deze met succes af. Daarnaast heb ik diverse masterclasses gevolgd voor o.a. pijnreductie, hypnokids (hypnose voor kinderen) power hypnotist en virtuele maagband.

Lichaam en geest is wat mij betreft 1 geheel en ik ben ervan overtuigd dat wat je aandacht geeft groeit. Het maakt hierbij niet uit of die aandacht gericht is op negativiteit of positiviteit. Als je het voor elkaar kan krijgen om je bewuste deel op 1 lijn te laten zijn met je onderbewustzijn, haal je je innerlijke kracht uit jezelf naar boven.

De naam TJEKK is dan ook niet zomaar ontstaan. Het staat voor Terug in Je Eigen Krachtige Kern. Vaak is er sprake van een onbalans waardoor je op zoek gaat naar de juiste oplossing maar meestal denken we te moeilijk. De kracht om iets weer in balans te krijgen ligt vaak in onszelf. Zo simpel als het klinkt is het ook echt. Je spreekt gewoon je eigen innerlijke kracht aan om je probleem op te lossen. En dat doe je dus middels hypnose.

Iedere keer weer vind ik het een feestje om iemand te mogen helpen dmv hypnotherapie. De resultaten zijn vaak verbluffend en fantastisch! Daar geniet ik echt van!

Afspraak maken

Wil jij ook NU beginnen met het werken aan een positieve verandering en ervaren hoe fantastisch hypnose is? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken