Allergieën

Allergieën zijn er in vele verschillende vormen en gradaties. Huisdierallergie, stofallergie, hooikoorts enzovoorts. Niet bij iedereen zijn de klachten even hevig maar dat de klachten heel heftig kunnen zijn is een feit. Niesbuien, rode, tranende en jeukende ogen, piepende ademhaling zijn enkele van de klachten die mensen met een allergie kunnen hebben.

Om klachten te verminderen kan je er voor zorgen dat je bijvoorbeeld bij een huisdier allergie niet wordt blootgesteld aan huisdieren. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In geval van een huisstof allergie kan je zorgen dat je huis zo schoon mogelijk is en dat er vaker stofvrij wordt gemaakt. Ook dat valt niet altijd mee.

Door middel van hypnotherapie kan je op een goede manier je allergie onder controle krijgen. De allergie ligt opgeslagen in je onderbewustzijn en dat is precies de plek waartoe we toegang krijgen door middel van hypnotherapie. Zo kan je rechtstreeks het probleem van de allergie aanpakken.

Afspraak maken

Wil jij ook NU beginnen met het werken aan een positieve verandering en ervaren hoe fantastisch hypnose is? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken