stoppen-met-roken-TJEKK

Stoppen met roken

Wil jij nu ook voor eens en voor altijd afrekenen met die sigaretten en je gezonder en fitter voelen? Lees snel verder voor meer informatie.

Of je nu kort of al heel lang rookt maakt niet uit. Met hypnotherapie worden fantastische resultaten behaald.
Stoppen met roken is voor veel mensen een hele moeilijke opgave. Ze willen vaak wel maar houden het toch niet vol. Herkenbaar? Hoe komt dat nou?
Als je een roker bent dan heeft roken ook voordelen voor je: in tijden van stress is het een momentje van ontspanning, je vind het misschien wel gezellig om samen met iemand een sigaretje te roken en het is simpelweg gewoon lekker. Maar er komt een moment dat je de vele en grote nadelen inziet van het roken en dus wil je ermee stoppen. Waarom is dat dan zo moeilijk? Al die voordelen waar eerder over gesproken is, liggen opgeslagen in je onderbewustzijn en je kan dus met je bewustzijn wel willen stoppen maar je onderbewustzijn wint het dan toch van je bewustzijn en die denkt alleen aan de voordelen die je je door de jaren heen eigen hebt gemaakt.

Wil jij nu ook echt definitief stoppen met roken en een einde maken aan deze verslaving? Hypnotherapie kan hier uitstekend bij helpen. Het zorgt er namelijk voor dat je onderbewustzijn het “programma” voor roken aanpast en zich zodoende zal gaan gedragen als een niet-roker.

Denk nu niet dat je er verder zelf helemaal niks voor hoeft te doen, dat is namelijk niet zo. Stoppen met roken vraagt ALTIJD om een goede motivatie en een beetje doorzettingsvermogen. In korte tijd zal jij dan verlost zijn van deze verslaving.

Afspraak maken

Wil jij ook NU beginnen met het werken aan een positieve verandering en ervaren hoe fantastisch hypnose is? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken