Afvallen

Wil jij ook zo graag wat kilo’s kwijt maar lukt het je maar niet om je goede voornemens vol te houden? Dan is Hypnotherapie wellicht iets voor jou.

Afvallen is tegenwoordig waar velen mensen mee bezig zijn. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat gezonde en verantwoorde voeding is. Maar om vervolgens ook blijvend die knop om te zetten valt niet mee. Er zijn nogal wat verschillende (crash)diëten die gevolgd kunnen worden. Ze zullen vast allemaal doen wat ze beloven als je je strikt aan het dieet houdt. Echter, in velen gevallen vallen mensen weer terug in hun oude patroon en spreken we van een jojo effect waardoor de verloren kilo’s er binnen no time weer aanzitten. Jammer van het resultaat en jammer vooral ook voor de portemonnee want meestal zijn diëten nogal kostbaar.

Verantwoord en gezond afvallen door hypnotherapie
Wil jij op een verantwoorde en gezonde wijze afvallen? Vaak is een definitieve verandering in je levensstijl de sleutel naar succes. Je moet je dus iets eigen maken en het roer misschien helemaal omgooien. Het is erg moeilijk om een gewoonte af te leren dus het is helemaal niet gek als je al vaker geprobeerd hebt om dit te veranderen. Deze gewoonte ligt namelijk vast in je onderbewustzijn opgeslagen. Door middel van hypnotherapie kan die gewoonte overschreven worden en je zodoende helpen af te vallen.

Denk niet dat je er helemaal geen moeite voor hoeft te doen want het blijft in het begin doorzetten en volhouden. Wanneer je motivatie echter voldoende is, dus je wilt het echt, en je staat open voor hypnotherapie kunnen er hele goede en effectieve resultaten geboekt worden. En je zult gaan merken dat je na een tijdje geen moeite meer hebt met die nieuwe levensstijl en zodoende niet terug zal vallen. Je hoeft er niet steeds bewust aan te denken. Dat doet je onderbewustzijn wel voor je. Als ware ga je dus op de automatische piloot afvallen, dat klinkt toch goed, niet dan?

Afspraak maken

Wil jij ook NU beginnen met het werken aan een positieve verandering en ervaren hoe fantastisch hypnose is? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken