Hypnotherapie-tegen-pijn

Pijn

Pijn heeft een functie en pijn heb je niet zomaar. Pijn kan namelijk aangeven dat er iets aan de hand is en vraagt verder onderzoek. Echter, soms heeft pijn geen functie en vaak hebben we het dan over chronische pijn. De pijn waarvan door een arts gezegd wordt dat u ermee moet leren leven. Ik behandel uitsluitend mensen die voor de pijn voldoende onderzoeken hebben ondergaan.

Er zijn 2 soorten pijn: acute en zoals al eerder genoemd; chronische pijn.
Pijn wordt via de zenuwen aan de hersenen doorgegeven en zodoende krijgen we een seintje van de hersenen dat we pijn hebben. Acute pijn is bijvoorbeeld de pijn die je voelt als je je hand verbrand aan het vuur, het beschermd je dus van meer schade want je zal je hand wegtrekken. Deze pijn moet je natuurlijk niet weghalen want het heeft een functie en zet aan tot handelen.
Chronische pijn kan je het beste vergelijken met een brandalarm dat afgaat als er brand is. Echter de brand is al lang geblust dus mag het brandalarm uit. Bij chronische pijn blijft het alarm afgaan en zoals je wellicht begrijpt is dat onnodig.
Door middel van hypnose kan ik je helpen om het alarm uit te zetten.

Afspraak maken

Wil jij ook NU beginnen met het werken aan een positieve verandering en ervaren hoe fantastisch hypnose is? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken