Hypnotherapie was een prettige ervaring
Ik wist niet zo goed wat ik van een hypnotherapie sessie moest verwachten maar stond er wel voor open. Door Kim haar warme persoonlijkheid en doordat ik me vrijwel direct door haar begrepen voelde (zonder oordeel) deed ze me erin geloven. Tijdens de sessie was ik me bewust van mijn omgeving maar wel in diepe en totale ontspanning. Ik vond het een erg prettige ervaring en kan alleen maar zeggen: Bij twijfel of het wat je is, gewoon doen!
Hypnotherapie tegen angst voor honden

Onze dochter had al vanaf haar tweede/derde jaar een extreme angst voor honden. Soms viel het mee maar vaak werd ze bij het plotseling zien van een hond heel angstig en hysterisch. Ze wilde niet afspreken bij haar vriendjes/vriendinnetjes waar ze een hond hadden. Hier had ik een keer met Kim over gesproken en zij gaf aan dat ze onze dochter wel zou kunnen helpen. Na 2 sessies is het enorm verbeterd!

Hypnotherapie tegen stofallergie
Nadat ik jaren last had van een stofallergie en jeukende ogen kwam ik terecht bij TJEKK.  Na een gesprek met Kim heb ik hiervoor een sessie gevolgd. Het was een zeer bijzondere ervaring en mijn klachten waren nagenoeg verdwenen, wat super fijn is omdat ik er dagenlang mee geconfronteerd werd. Ik ben Kim daar nog steeds erg dankbaar voor.